Koirakoulu Jasperi

Koirakoulu Jasperi on pentukoulutukseen, sujuvaan arkeen ja koiraongelmien ratkaisuun erikoistunut yritys. Koulutus tapahtuu aina eläimen ehdoilla ja hyödynnämme koulutuksessa hauskoja koulutuspelejä!

Tarjoamme kursseja, workshopeja ja yksityisohjausta koirakoulun omassa, lämpimässä toimitilassa Porin Isojoenrannalla. Teemme yksityisohjauksia myös kotikäynteinä Porin ja muun Satakunnan alueella.

Yksityisohjauksessa harjoittelemme aikuisen koiran tai pennun kanssa tavallisia arkisia perustaitoja, kuten hihnassa kulkemista, koirien ohittamista tai vieraiden rauhallista tervehtimistä. Saat ammattitaitoista apua ja koiraystävällisiä työkaluja myös erilaisiin koiraelon ongelmiin.  

Koirakoulu Jasperissa käytettävät koulutusmenetelmät perustuvat tutkittuun ja nykyaikaiseen tietoon eläinten oppimisesta ja hyvinvoinnista. Ammattilaisen avulla saat oivalluksia ja käytännön työkaluja oman koirasi kouluttamiseen.

Koirakoulu Jasperin tiloissa toimii myös eläinfysioterapeutti Anna-Riina Aaltola (Fysio Voi Hyvin).


Kouluttaja Outi Kivimäki

Olen Koirakoulu Jasperin perustaja ja kouluttaja Outi. Lähdin aikanaan opiskelemaan eläinalaa omien koiraongelmien vuoksi. Vuonna 2015 suoritin eläintenkouluttajan ammattitutkinnon (Amiedu). Kesällä 2019 valmistuin käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntijaksi (Käyttäytymisanalyysiperusteinen eläinkouluttajien koulutusohjelma 20op., Tampereen yliopisto). Nykyisin olen myös Absolute Dogsin  sertifioima Pro Dog Trainer. Tutkintojen lisäksi olen vuosien varrella osallistunut lukuisille alan kursseille, ja pyrin opiskelemaan joka vuosi uutta.

Olen työssäni sitoutunut niin Suomen eläintenkouluttajien eettisiin sääntöihin kuin Käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen eettisiin periaatteisiin.

Olen koulutukseltani myös yhteisöviestinnän tradenomi sekä filosofian maisteri (kulttuuriperinnön tutkimus). Työurani olen tehnyt viestinnän, historian ja kulttuurin parissa.  

Koirakoulu Jasperin perustin vuonna 2014. Jasperi on nyt jo edesmennyt sileäkarvainen kettuterrierini, jota ilman tuskin olisin kouluttautunut alalle. Niin paljon harmaita hiuksia, haasteita, rakkautta ja uuden oppimista! Jasperin kanssa kuljimme yhdessä kivisen tien, ja tämän pikkuärrierin nimissä haluan auttaa muita koiraongelmien kanssa kamppailevia.

Haluan antaa työkaluja siihen, kuinka koiran käyttäytymiseen ja hyvinvointiin voi vaikuttaa eläimen ehdoilla ja hyödyntämällä tutkittua, nykyaikaista tietoa. Sujuvan arjen myötä haluan tuoda iloa koiraeloon niin koiralle kuin omistajalle!

Tavataan koulutuksissa!

Tykkään vapaa-ajalla retkeillä, ja vielä ajoittain mukana lyhyemmillä retkillä on 14,5-vuotias whippet-villakoiramme Senni. 


Fysio Voi Hyvin

Koirakoulu Jasperin tiloissa pitää vastaanottoa tiistaisin eläinfysioterapeutti Anna-Riina Aaltola. Hän tekee myös kotikäyntejä Porin ja Ulvilan alueella.

Fysio Voi Hyvin Facebook-sivut


Ajanvaraukset:
puh: 050-4004364
sähköposti: annariina83@gmail.com

Työpäivisin Anna-Riina ei aina pysty vastaamaan puhelimeen, koska puhelin on äänettömällä asiakkaiden aikana. Laita siis viestiä, ja Anna-Riina palaa asiaan!