PALVELUT

Yksityisohjaukset

Koirakoulu Jasperi on erikoistunut kotikäynteinä tehtäviin yksityisohjauksiin niin koiran peruskoulutuksen, pentukoulutuksen kuin koiraongelmienkin osalta. Lue lisää: ​

 

Kurssit

Tällä hetkellä kurssitoiminta on Kouluttajat Outi & Irenan toiminnan alla Ulvilassa. Tutustu toimintaamme.

 

Vierailevat asiantuntijat

Koirakoulu Jasperi tuo Poriin koira-alan ammattilaisia luennoimaan ja kouluttamaan. Kouluttajavierailusta kerromme hyvissä ajoin verkkosivujen Ajankohtaista-osiossa, Facebookissa sekä Koirakoulu Jasperin uutiskirjeessä

Ryhmäkoulutukset tilauksesta

Kokoa neljän hengen porukka ja tilaa oma ryhmäkoulutus! Koulutukset räätälöidään osallistuvien koirien ja omistajien taitojen ja toiveiden mukaan. Ryhmäkoulutuksissa keskitytään arkisiin perustaitoihin, kuten hihnakävelyyn, luoksetuloon, kohdetyöskentelyyn sekä temppuiluun. Koulutukset järjestetään ulkona tai asiakkaan varaamissa tiloissa. Koko Satakunta.   

Luennot tilauksesta

Oletko mukana yhdistyksessä tai seurassa, jonka toimintaan sopisi hyvin koira-aiheinen luento? Koirakoulu Jasperin luennot käsittelevät koiran kouluttamisen perusteita sekä hyvinvointia. Luennot ovat yleistajuisia ja räätälöitävissä monenlaisille yleisöille. Tiedustele luentokokonaisuuksia kouluttajalta.   

 

Kerro toiveesi!

Millaiset koiramaailman aiheet sinua kiinnostavat? Toivoisitko jostakin erityisestä aiheesta tai aihealueesta luentoa tai teemakoulutusta? 

Lähetä ehdotuksesi yhteydenottolomakkeen kautta. Kiitos! 

 

Tee varaus tai lähetä tiedustelu