PENNUSTA PITÄEN

Yhteistyötä ja luottamusta

Pennut ovat suloisia, mutta usein pentuajan riehakkuus ja uuden perheenjäsenen vaatima huomio yllättävät kokeneenkin koiraihmisen. Pienet naskalihamppaat tarttuvat käsiin ja lahkeisiin, pisuja tulee minne sattuu, koira ei haluakaan lähteä pihasta pois ja virtaa riittää kuin pienessä kylässä. Kuulostaako tutulta?
 

Koirakoulu Jasperista saat koulutusohjeita jo aivan pienelle pennulle. Kasvattajan luona aloitettua sosiaalistamista on tärkeä jatkaa heti pennun saavuttua uuteen kotiinsa. Pentukoulutuksissa harjoittelemme koulutuksen perusteita ja erityisesti sitä, kuinka erilaiset ihmismaailman asiat opetetaan koiralle mukaviksi. Pentu ei voi tietää luonnostaan esim. kuinka hihnassa kuljetaan, miten ihmisten kanssa leikitään tai mistä hoitotoimenpiteissä on kyse. Pentuvaiheessa myös ympäristönhallinnalla pystytään helposti välttämään ristiriitoja aiheuttavia tilanteita. 

Teet itsellesi ja koirallesi suuren palveluksen kun lähdette yhdessä opiskelemaan pennusta pitäen! Yksityisohjauksessa huomioidaan pentu yksilönä sekä sen oman perheen ja asuinympäristön toiveet ja mahdollisuudet. Tavoitteena on taata kaikille turvallinen, sujuva ja iloinen koira-arki. Pentukoulutus on tarkoitettu luovutusikäisistä pennuista 6 kuukauden ikäisille pennuille.

BONUS: Syksystä 2019 alkaen Koirakoulu Jasperin pentuasiakkaat saavat kaupan päälle mahtavan edun! Nimittäin Eläinkoulutusblogista tunnetun eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjolan laatiman erinomaisen pentukoulutusmateriaalin, joka sisältää myös opetusvideoita.

Miten koulutus tapahtuu?
 

Lähetä ensin viesti kouluttajalle yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai soittamalla. Varaamme ajan, jonka yhteydessä saat kouluttajalta etukäteen ohjeet kuinka valmistautua koulutukseen. Tapaaminen järjestetään asiakkaan kotona tai sovittaessa muualla.

Koulutuksen aikana keskustelemme ja teemme käytännön harjoituksia. Saat kouluttajalta tapaamisen jälkeen yksilölliset harjoitteluohjeet ja tarvittaessa sovimme seuraavan koulutuskerran. 

Pentukoulutuksen hinnasto

  

Koiranpentu
Kultaisennoutajanpentu
Koiranpentu
Varaa pentukoulutus helposti tästä