A-OK9 ravintolisät

Koiran käyttäytymiseen voit kouluttamisen lisäksi vaikuttaa merkittävästi sillä, että koiran suolisto ja aivot voivat hyvin. Koirakoulu Jasperi on A-OK9-tuotteiden yhteistyökumppani. 

A-OK9 on englantilainen yritys, jonka tuotteiden suunnittelusta vastaavat alan asiantuntijat, kuten eläinlääkärit, ravitsemusasiantuntijat ja kouluttajat. Tuotteiden koostumukset pohjautuvat tieteellisesti tutkittuun tietoon. Niissä käytetyt raaka-aineet ovat 100% luonnollisia eivätkä sisällä rauhoittavia lääkeaineita.

A-OK9-verkkosivulta löydät lisätietoa tuotteista, kuten niiden sisältämät aineosat, annostusohjeet sekä asiakkaiden kokemuksia. Tuotteita ei voi jälleenmyydä koirakoululla, vaan ne tulee tilata A-OK9 verkkokaupasta. Voit laittaa minulle viestiä, mikäli haluat apua tilauksen kanssa. Mikäli päädyt tekemään tilauksen, kuulen mielelläni, millaisia vaikutuksia omassa koirassasi niiden myötä huomasit.

Kun tilaat tuotteita tämän sivun linkeistä, saa Koirakoulu Jasperi ostoksestasi 15% komission.


RAUHOITTAVA RAVINTOLISÄ CALM-K9

Koira haukkuu, ryntäilee tai sen on vaikea keskittyä? Tämä tuote on rakennettu tukemaan suoliston ja aivojen hyvinvointia, mikä koulutuksen rinnalla auttaa matkalla kohti rauhallista ja keskittynyttä koiraa.
 
Olemme asiakkaiden kanssa saaneet hyviä kokemuksia CALM K9-tuotteesta. Voit tutustua K9 CALM-tuotteeseen tästä linkistä.


Muut A-OK9 tuotteet