Opi verkossa!

Absolute Dogsin hihnakävelykurssi

Vetääkö koirasi hihnassa kuin viimeistä päivää? Ovatko kätesi hellänä, olkapäät vaarassa ja hermot kireällä lenkeillänne? Kerronpa salaisuuden: stressittömät lenkit koiran kanssa ovat mahdollisia ihan jokaiselle!

Opettamalla koiraa pelien kautta, voi rento hihnakävely aivan pian olla osa teidänkin arkeanne. Tähän tarkoitukseen on kehitetty Absolute Dogsin minikurssi: Stop Pulling! 😍

Olisiko tänä keväänä aika kääntää vaikeudet voitoksi ja lähteä mukaan tälle minikurssille.

Pelaamalla minikurssin pelejä sinulla on kohta koira, joka on keskittynyt sinuun, haluaa olla lähelläsi ja joka kulkee kauniisti hihnassa. Kurssin hinta on vain 30e, ja tällä hinnalla saat:

✴️ Minikurssin, josta saat eväät rennon hihnakävelyn opettamiseen ja ylläpitämiseen.
✴️ Koulutuspelivideoita, joissa näytetään käytännönläheisiä pelejä, joiden avulla voit kouluttaa koiraa parin minuutin ajan päivässä ja saada muutoksen aikaan!  
✴️ Taitovideoita, joiden avulla opit miten koulutuspelit toimivat ja kuinka voit niiden avulla muokata koirasi taitoja riippumatta koirasi iästä, rodusta tai taustasta.
✴️Vastauksia yleisiin hihnakävelyyn liittyviin haasteisiin, joita koiranomistajat ympäri maailman kohtaavat.
✴️Elinikäisen pääsyn kurssille - voit pelata pelejä yhä uudestaan ja uudestaan niin usein kuin haluat!

💡Tiesitkö muuten, että muutokset koirasi hihnakävelytaidoissa vaikuttavat todennäköisesti positiivisesti muuhunkin koiran käyttäytymiseen? Ota haaste vastaan ja tee tästä päivästä ensimmäinen unelmiesi hihnalenkkeilyn päivä!

Huom! Kurssi on englanninkielinen. 😊

30 e (sis. alv 24%)

Absolute Dogsin hauska oravahaaste!

Oletko valmis olemaan koirallesi ihan parasta maailmassa? Niin parasta, että koirasi valitsee SINUT lenkillä muiden häiriöiden sijaan? Tule mukaan Absolute Dogsin energiseen Oravahaasteeseen!

Tämän supersiistin haasteen aikana opit 25 (+ 5 bonusta!) helppoa 3 minuutin KOULUTUSPELIÄ, joiden myötä muutut koirasi silmissä suorastaan supersankariksi!

Verkkokurssiin kuuluu Absolute Dogsin päivittäin julkaisema englanninkielinen videomateriaali, joka jää pysyvästi käyttöösi. Bonuksena näet kaikki pelit suomennettuina Kouluttajat Outi & Irenan vuonna 2020 perustetussa Facebook-ryhmässä.

30 e (sis. alv 24%)

Perustaitoja elämään ja harrastuksiin

Korona-ajan alkaessa Kouluttajat Outi&Irena pääsi mukaan Eläinkoulutusblogin yhteistyöverkostoon toteuttamaan verkkokurssia "Perustaitoja elämään ja harrastuksiin".

Kurssi sisältää yhteensä 39 videota, joiden koostamisessa ovat olleet mukana ammattikouluttajat ympäri Suomen. Kurssilla käydään läpi moderneja ja mielenkiintoisia tapoja kehittää oman koiran perustaitoja arjessa ja harrastuksissa. Mukana on myös paljon vinkkejä koiran virikkeistämiseen ja hyvinvointiin!

Kurssilla on kolme teemaa:

1) Harrastuskoiran pohjataidot  (sis. mm. erilaisiset kontaktipelit, luopumisen opettaminen ilman pettymystä, alustatreenejä, häkin opettaminen, kohdetyöskentelyä ja hajutöiden perusteita).  

2) Hauskaa tekemistä koiran kanssa  (sis. mm. virikkeet ja koiran aktivointi, aktivoivaa lenkkeilyä, temppuja, luoksetuloa, tonnikalajälkeä).  

3) Sujuva arki ja arjen taidot  (sis. mm. luoksetulo, hampaiden katsominen, lääkkeen antaminen, kotihieronta, takin pukeminen).

Kurssi sopii ihan kaikille ja siitä on iloa pitkäksi aikaa. Kaikista harjoituksista on oma ohje ja video. Verkkokurssin hinta on 49 euroa.


49e (sis. alv 24%)

Milloin yksityisohjaus on hyvä valinta?

 • haluat yksilöllistä, juuri sinut ja koirasi huomioivaa koulutusta  
 • ryhmäkoulutukset eivät esim. vuorotyön vuoksi sovi aikatauluusi
 • haasteita on nimenomaan kotona ja kodin ympäristössä  
 • haluat koko perheen osallistuvan ja sitoutuvan koulutukseen  
 • koira ei arkuuden tai reaktiivisuuden vuoksi voi osallistua vielä ryhmäkoulutukseen  
 • koira ei pysty keskittymään ryhmäkoulutuksessa  
 • ryhmäkoulutus jännittää sinua  
 • haluat kokonaisvaltaisemman näkemyksen koiran hyvinvoinnista  
 • koulutukseen osallistuu useampi saman perheen koira   
 • käytössäsi ei ole autoa tai kulku koulutuspaikalle on muutoin hankalaa  
 • haluat, että koiran tai ihmisen liikuntarajoitteet tai sairaudet huomioidaan koulutuksessa  
 • haluat ohjausta ryhmäkoulutusten tueksi

Kaikki kurssit

Ei kursseja