ILOA KOIRAELOON!

Koirakoulu Jasperi

Koirakoulu Jasperi tarjoaa koulutuspalveluita Porin ja muun Satakunnan alueella. Toiminnan keskiössä ovat tavalliset kotikoirat ja sujuva arki niiden kanssa. Koulutus tapahtuu pääsääntöisesti yksityisohjauksena joko kotikäyntinä asiakkaan luona tai muussa sovitussa paikassa. 

 

Koulutusmenetelmät perustuvat tutkittuun ja nykyaikaiseen tietoon eläinten oppimisesta. Ammattilaisen avulla saat oivalluksia ja käytännön työkaluja oman koirasi kouluttamiseen. Tähtäämme uusien taitojen lisäksi koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

suomen_elaintenkoulututtajat-logo_jasen2
Jaana Pohjola kuva.jpg

Olen Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen ja noudatan yhdistyksen eettisiä ohjeita. Voit tutustua niihin täällä.

Koirakoulu Jasperi on eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjolan Eläinkoulutus.fi-palvelun yhteistyökumppani. 
Koirakoulu Jasperin asiakkaana saat käyttöösi myös Eläinkoulutusblogin materiaalia ja ajoittaisia etuja! 

 
Kouluttaja Outi Kivimäki

Hei! Olen Outi ja haluan auttaa sinua koiran kouluttamiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Vuonna 2014 perustetun Koirakoulu Jasperin taustalla ovat ongelmat omien kodinvaihtajakoirieni kanssa. Monenlaisten vaiheiden myötä päädyin opiskelemaan eläintenkoulutusta. Vuonna 2015 suoritin eläintenkouluttajan ammattitutkinnon, ja kesällä 2019 valmistuin käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntijaksi Tampereen yliopistosta. Lisäksi olen vuosien varrella osallistunut lukuisille alan kursseille ja koulutuksiin. Tietojen ja taitojen ylläpito sekä päivittäminen on eläinalalla mielestäni välttämätöntä ja opiskelu supermielenkiintoista!

Olen koulutukseltani myös yhteisöviestinnän tradenomi sekä filosofian maisteri (kulttuuriperinnön tutkimus). Työurani olen tehnyt viestinnän, historian ja kulttuurin parissa.

Ja miksi Koirakoulu Jasperi? Jasperi on nyt jo edesmennyt kettuterrierini, jota ilman tuskin olisin kouluttautunut alalle. Niin paljon harmaita hiuksia, haasteita, rakkautta ja uuden oppimista! Jasperin kanssa kuljimme yhdessä kivisen tien ja tämän pikkuärrierin nimissä haluan auttaa muita koiraongelmien kanssa kamppailevia. Missionani on myös tehdä nykyaikaisia koulutusmenetelmiä tunnetummiksi, sujuvoittaa yhteistä arkea ja tuoda tätä kautta iloa koiraeloon niin koirille kuin omistajille!

Kouluttaja Outi Kivimäki, whippet-villakoira Senni ja sileäkarvainen kettuterrieri Jasper.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!
Outi Kivimäki
eläintenkouluttaja at.
Koirakoulu Jasperi
koirakoulujasperi(at)gmail.com
040 737 6749 

© 2020 Koirakoulu Jasperi

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle